Vertrekschiphol.nl Alle informatie over luchthaven Schiphol

Parkeren

Een zorgeloze vakantie heb je vanzelfsprekend alleen, als je zeker weet dat je auto goed geparkeerd staat op Schiphol. Gelukkig biedt de luchthaven voldoende mogelijkheden om zowel voor een lange -, als korte termijn te kunnen parkeren. Naast parkeren op Schiphol, kun je er ook voor kiezen om je auto elders te plaatsen bij bijvoorbeeld een boerderij of miniparkeerplaats. De ervaringen daarmee zijn echter sterk verdeeld! Vaak is het bijvoorbeeld lastig om schade aan je auto via de verzekering te regelen bij onbewaakte parkeerplaatsen in buurt van Schiphol, wat je vakantie of reis een erg negatieve nasmaak kan geven. Wat wel een voordeel aan deze externe parkeermogelijkheden rondom Schiphol is, is dat de prijzen vaak iets lager liggen!

Schiphol biedt zelf meerdere mogelijkheden om te parkeren, de bekendste mogelijkheden zijn die van Schiphol Smart Parking, Schiphol Business en Schiphol Short Stop. Het is afhankelijk van de tijd die je op de luchthaven doorbrengt, welke optie voor parkeren het voordeligste voor je is.

Schiphol Smart Parking

Zoals de naam van deze service al zegt, is Schiphol Smart Parking een slimme manier van parkeren op de luchthaven. Je reserveert minimaal een week voor je vertrek via internet en bent daarmee verzekerd van een parkeerplaats tijdens je vakantie! Vaak is het zelfs zo dat des te eerder je boekt, des te mooier de aanbieding voor je is.

De grootste voordelen aan Schiphol Smart Parking zijn:

 1. Betrouwbaar en comfortabel parkeren op het vliegveld;
 2. Een gratis pendeldienst vanaf P3 en P4 naar de vertrekhallen;
 3. Kosteloze drop-off faciliteiten;
 4. Vaak goedkoper dan je vooraf had verwacht!

Parkeren op Schiphol

Schiphol Business

Parkeren met Schiphol Business is vooral bedoelt voor reizende zakenmensen, die snel van hun auto naar de vertrekhallen moeten kunnen. Zodoende parkeer je bij Schiphol Business in het centrum van de luchthaven op P1 en P2, waarbij je binnen no-time in de vertrekhal van je vliegtuig bent. Daarnaast ben je bij Schiphol Business niet verplicht om vooraf te boeken, zoals dit bijvoorbeeld bij Schiphol Smart Parking wel het geval is.

De grootste voordelen van Schiphol Business;

 1. Vrijheid in boeken, annuleren of op de bonnefooi gaan;
 2. Dichtbij de vertrekhallen parkeren;
 3. Bij reservatie profiteren van een mooie aanbieding;
 4. Tot zelfs een dag voor je vertrek reserveren!

Schiphol Short Stop

Ook voor mensen die niet op vakantie of een zakenreis gaan zijn er voldoende mogelijkheden om te parkeren op de luchthaven. Een van de mogelijkheden is Schiphol Short Stop, waarmee je in een korte tijd dichtbij de aankomsthallen kunt parkeren om bijvoorbeeld iemand op te halen of weg te brengen. Het grootste voordeel is wellicht, dat je in het eerste kwartier helemaal gratis kunt parkeren, een betere aanbieding is er niet!

De grootste voordelen van Schiphol Short Stop;

 1. Snel familie, vrienden, etc. oppikken uit de aankomsthal;
 2. Parkeren voor de uitgang van Schiphol;
 3. In het eerste kwartier parkeer je volledig gratis!
Aanbieder: Omschrijving: Beoordeling: Prijs:
Parkeer uw auto overdekt en bewaakt al vanaf € 2,14 per dag. De parkeergelegenheid is te vinden aan de rand van Aalsmeer en heeft een gratis vipshuttle service naar de juiste vertrekhal.

8 dagen voor € 48,50
14 dagen voor € 65,-

Naar Schiphol Parking Plaza

Parkeer veilig en snel bij Schiphol’s officiële parkeergelegenheid. Met de 24/7 Schiphol Parking snelbus bent u binnen slechts 5 minuten vóór de terminal. Het parkeerterrein wordt bewaakt dag en nacht bewaakt met cameras en daarnaast zijn er 24 uur per dag beheerders aanwezig die u kunnen helpen met al uw vragen.

8 dagen voor € 49,50
14 dagen voor € 89,50

Naar Schiphol Smart Parking

Nooit meer op zoek naar een parkeerplek en parkeer veilig voor een voordelige prijs! Bij Best Parking parkeert dicht bij de A4 en bent u zonder te wachten binnen enkele minuten bij de juiste vertrek terminal. De locatie is makkelijk te bereiken vanaf de A1, A2, A4 en A10.

8 dagen voor € 49,-
14 dagen voor € 79,-

Naar Best Parking

Nog geen reacties » Parkeren


Plaats zelf een reactie!

Plaats reactie