Vertrekschiphol.nl Alle informatie over luchthaven Schiphol

Aankomsttijden Schiphol

Verwacht u binnenkort een geliefde, vriend of kennis terug op Schiphol? Bekijk hier de actuele aankomsttijden en voorkom dat u te vroeg of juist te laat op de luchthaven aankomt. Schiphol heeft een goed up-to-date systeem waarmee u elk moment van de dag de aankomsttijden op internet kunt bekijken. Daarnaast is het mogelijk om wijzigingen direct naar u te laten e-mail of te SMS’en. Zo bent u altijd direct op de hoogte van veranderingen in het vliegschema of vertragingen.

Aankomsttijden op Schiphol.nl

Aankomsttijden op NOS teletekst

De NOS heeft op het nog altijd functionele teletekst ook de optie om de aankomsttijden te bekijken. Dit werkt iets minder flexibel, maar geeft u wel een up-to-date overzicht. Tussen pagina 756 en 763 vindt u de meest recente bekende informatie op de vluchten die op Schiphol aankomen en vertrekken. Zeker bij onstuimig weer is het meer dan aan te raden om deze faciliteit te raadplegen voordat u richting de luchthaven reist. Schiphol raadt mensen voor een vertrek aan om de meest recente informatie te bekijken. Er is ondanks alle hedendaagse vliegschema's altijd kans op een mogelijke vertraging.

Aankomst op de luchthaven

Indien u na een reis weer aankomt op luchthaven Schiphol heeft u voldoende mogelijkheden om nog te ontspannen voor u weer huiswaarts keert. Op Schiphol is een grote aanbod aan diverse verschillende winkelgelegenheden. Er zijn voor de douane andere soorten winkels dan achter de douane en op het moment dat u vanuit uw bestemming weer aankomt op de luchthaven dat heeft u nog de mogelijkheid om achter de douane (op dat moment voor uw gevoel ervoor), te profiteren van Tax Free Shopping op verschillende producten. Als u na uw reis vervolgens door de douane en langs de bagageafhandeling loopt, dan komt u terecht op Schiphol Plaza. Hier treft u diverse eetgelegenheden en bars waar u gezellig bij kunt praten over uw reis.